KV Džbán

31.08.2013 22:01

    Dnes jsme se s naším Cargem zúčastnili krajské výstavy v kempu Džbán v Praze Vokovicích. Výstava byla na Džbán přesunuta z Rybníků pro neshody s novým majitelem pozemků. Jestli byla změna k dobrému či horšímu nemůžeme hodnotit, protože minulých ročníků jsme se nezúčastnili.
Každopádně jsme si z dnešního dne odnesli pouze nejlepší zážitky. Je krásné, když se hafani mohou předvést v přírodě na trávě a ne někde na koberci či na betonu.

    Po příjezdu jsme se setkali s chovatelkou Zdeňkou a dalšími známými. Soutěžit přijely také dvě sestry Carga - Cassiopea a Celesta. Podívat se přijela i "babička" Carga Babetka. 

    Podle očekávání byli berňáčci jedním z nejobsazenějších plemen. Nakonec nás na výstavě bylo 22! :) Přivítat nás přišla i organizátorka výstavy Lucka Vynikal.

    K vlastní výstavě:
Cargo se dnes naposled předvedl v třídě mladých, tak jsme očekávali slušný výsledek. Bohužel po vstupu do kruhu bylo vidět, že nemá svůj den - asi se špatně vyspal a nechtělo se mu vůbec běhat :D. Pohyb, který je jeho nejsilnější stránkou, dnes asi nechal doma. Přesto, hlavně díky své majitelce, podal výborný výkon. Krásný a čistý postoj, předvedení zubů a hlavně jeho tělesné kvality rozhodlly, že získal krásné umístění V2 s výborným hodnocením. I za toto umístění jsme dostali krásný pohár.
    Pochvalu si zaslouží i pan rozhodčí  Vl. Adlt, jeho trochu divadelní představení, veřejné a HLASITÉ hodnocení hafanů je úžasné.

 

    Celkové hodnocení výstavy je z naší strany vesrkze kladné. Potkali jsme spoustu známých a kamarádů, Cargo se umístil na pěkném 2. místě s krásným hodnocením, výstava byla perfektně organizována a v krásném prostředí. Zkrátka příjemně strávený den. :)

    Příští rok rádi přijedeme znovu.