Chlumecké rybníky - sraz berňáčků

23.11.2014 13:00

    Protože šlo o první, nám známý, sraz BSP v Ústí, hned od začátku jsme chtěli být u toho. Termín nám sice trochu kolidoval se cvičákem, ale nějak jsme to skloubili. Sraz byl na parkovišti v Chlumci přímo u rybníků. Moc velkou účast jsme nečekali, přesto se sešlo asi 15 hafanů, 2 kočárky a odpovídající počet páníčků. 

    Když dorazili poslední opozdilci, vydali jsme se na společnou procházku k rybníkům. U Nového jsme provedli společné fotografování a pokračovali přes D8 po mostě směrem k letišti. Cesta byla klidná, pejsci tolerantní, takže jsme naše dvě příšery pustili z vodítek. Netrvalo dlouho a Cargo chytil nějakou stopu a zmizel v lese. Po asi pěti minutách volání a pískání se milostivě vrátil, jako by se nechumelilo. Ono se vlastně nechumelilo. :) Během procházky jsme pokecali, udělali ještě pár fotek a po okruhu se začali vracet k parkovišti.

 Zbyl čas i na Berňáky v nouzi, kdy jsme společně vybrali 2050,- Kč. Pěkná sumička. 

    Při zpáteční cestě okolo rybníka naše pometlo jménem Drak, nenapadlo nic jiného, než se jít vykoupat. :D Naštěstí se neutopil a po oklepání jsme šli už k parkovišti. Většina vyrazila domů, ale my jsme se ještě šli podívat k pomníku bitvy u Chlumce. 

    Po povinném fotografování jsme domů vyrazili i my. Bylo to příjemně strávené odpoledne a děkujeme slečně organizátorce.